Flovild Elektro AS

Om oss

Vi er en seriøs elektroentreprenør med bred kompetanse innen alle fagfelter i elkraft, telematikk og automatisering. Stor vekt på videreutdanning og sertifisering sørger for at vi til enhver tid holder oss oppdatert innen vårt virkeområde.

Våre kunder er alt fra byggherrer, både offentlige og private, entreprenører, eiendomsselskaper, driftsselskaper og privatpersoner. Vi utfører alt av oppdrag, med lang erfaring og stor kompetanse innenfor prosjekt, faste oppdrag og servicejobber.

Staben består av elektrikere, serviceelektrikere, KNX teknikere, lærlinger, prosjektledere og kontorpersonale, og teller i dag rundt 20 ansatte. Vi er opptatt av et godt arbeidsmiljø og fornøyde ansatte, noe som har resultert i lite gjennomtrekk og ansatte med over 40 års fartstid.

Kontinuitet er viktig for oss, og det gjenspeiler seg også blant våre kunder, hvor noen har vært med oss gjennom flere tiår.

Flovild Elektro AS er en samvittighetsfull aktør, og vi arbeider hardt for å være en miljøbevisst og bærekraftig entreprenør. Som medlem av lærlingordningen har vi forpliktet oss til å hjelpe ungdommer under utdanning ut i arbeidslivet. Våre lærlinger blir uten unntak tilbudt fast stilling hos oss etter endt læretid og bestått fagprøve.

Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til store prosjekter.

Ta kontakt dersom du trenger elektriker, enten ved å ringe eller send oss en mail.

Smarte og trygge løsninger til riktig pris

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for deg og dine behov.